Vejret på Tenerife

Lige nu på Tenerife

Tenerife er en lille perle af en ferieø, den største af de Kanariske Øer. Øen hører under Spanien og har derfor en fantastisk og spændende kultur at byde på, men også en utrolig rig natur med flotte bjerge og grønne skove hele øen rundt.

Skønt vintervejr

Bliver man træt af den manglende sne, masser af blæst og kulde i flere måneder, er Tenerife et godt bud på en destination til en jule- eller vinterferie. Med gennemsnitstemperaturer på omkring 20*C i vintermånederne og dejligt varmt vand ved strandene, kan man slappe af fra den stressede hverdag og våde vinterstøvler.

Vandring eller badeferie

Med sine 100 km i længden og 50 km i bredden er Tenerife en ø fyldt med oplevelser, hvor man har mulighed for at se noget nyt hver dag. Så er du til vandreture i skove og bjerge, med udsigt over et blåt hav - eller er du mere til strandture og badeferie i det skønne vand, så kan begge dele findes her. Der er heller ikke noget så skønt, som at slappe af i lyde fra naturen og en kold drink i hånden, sammen med veninder, familie eller den eneste ene på en spansk ferieø.

Få en vejrudsigt for hele året med vejret på Tenerife hos Bravo Tours her.