Vejret på Mallorca

Lige nu på Mallorca

Drømmer du dig også væk fra dagligdagens stress med vasketøj og masser af opvask - for slet ikke at nævne det regnfulde, vindblæste og kolde Danmark? Eller familien bare på en tiltrængt ferie sammen? Mallorca er et super godt bud på en varm og dejlig ferie for hele familien.

Skøn vinterferie

Ikke mange ved at Mallorca er et fantastisk feriested om vinteren, hvor temperaturen sjældent ryger under 14*C. Den dejlige natur med varme strande og grønne områder er et indbydende syn i kølig vind, når det er december herhjemme. En januar-dag på Mallorca er som en juni-dag i Danmark.

Se eventuelt hvordan den indeværende måneds vejr på Mallorca er hos Bravo Tours.

Lange nætter og grøn natur

Der er mange grunde til at vælge Mallorca som feriedestination, og er man til fest, farver og lange nætter er der lidt flere. For Mallorca har meget at byde på med sit festlige og levende liv i byens gader.

Slutteligt kan dagen rundes af med afslapning på stranden, en badetur i det helt blå hav eller bare kigge på naturen, der vækkes til live hver september og oktober, når regnen falder. Det er den mest regnfulde periode i løbet af året, men samtidig den smukkeste tid, hvor hele øen bliver levende og grøn igen.