Vejret på Kreta

Lige nu på Kreta

Kreta er en sikker vinder, hvis du gerne vil på ferie et sted med godt vejr. Det bliver aldrig rigtig koldt, hvilket gør at Kreta også er et besøg værd i efteråret.

Efteråret og vinterperioden giver også anledning til et besøg på Kreta, her er der ofte mellem 15-18 grader i dagstemperatur. Dog er timerne med sol noget færre, men der er stadig rig mulighed for at opleve alt hvad Kreta har at byde på.

I foråret begynder Kreta at blomstre op, både flora vokser og varmen begynder at komme til øen. I sommertiden og sensommeren vil temperaturen hurtigt stige til over de 30 grader om dagen, nattetemperaturen ligger på omkring de 20 grader. Husk dog aircondition, da luften kan være ubehagelig at sove i ellers!

I forhold til nedbør, så er Kreta også en sikker vinder i sommerperioden. Der kommer nærmest ingen regn, hvilket man jo helst vil slippe for på ens daseferie ved poolen. Regnen kan dog godt komme fra efteråret og hen imod marts måned, hvilket er meget normalt for solskinsøen.

Solens varme påvirker også vandet, hvilket gør, at Kreta har en fantastisk vandtemperatur på omkring de 22-25 grader i sommerperioden.

Kreta er altså et besøg værd, hvis du gerne vil have en på oplevelsen og en masse sol og varme! Du kan finde vejret på Kreta hele året rundt hos Bravo Tours her.